Google+ Followers

Untuk Tempahan Karipap Frozen/Panas, Sila Hubungi

Untuk Tempahan Karipap Frozen/Panas, Sila Hubungi

Pengenalan

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua.

Semoga anda semua sihat dan dalam rahmat Allah hendaknya.

Kami merupakan syarikat bumiputera yang berdaftar di bawah SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nama Aleya Frozen Enterprise dan nombor pendaftaran 002200819-V.

Karipap yang kami sediakan lebih dikenali dengan nama 'Karipap Teras Jernang' kerana perniagaan ini bermula di kawasan Teras Jernang, Bandar Baru Bangi, Selangor.

Ia berbentuk hampir segitiga dan lebih besar daripada karipap biasa. Terdapat empat (4) jenis karipap iaitu 'karipap sardin', 'karipap kentang', 'karipap ayam' dan 'karipap daging'. Setiap satu harganya RM0.50 sahaja.

Rupa bentuk hampir segitiga
Ada lagi 2 jenis karipap yang saiz lebih besar iaitu 'karipap telur' yang diletak sebiji telur puyuh di dalamnya berharga RM1.50 sebiji. 'Karipap special' pula diisi inti yang boleh dicampur-campur, juga bersaiz lebih besar dan harganya RM1.50 sebiji.

Karipap telur
Anda boleh menempah karipap kami sama ada yang telah siap digoreng atau sejuk beku.

Kami sedia menerima pelbagai tempahan karipap sama ada untuk restoran, hotel, gerai makan, majlis perkahwinan, majlis kenduri, majlis-majlis rasmi kerajaan atau acara-acara seperti suaikenal, majlis perpisahan atau sebarang majlis makan-makan dan keraian yang dianjurkan.

Lokasi penghantaran kami hanya sekitar Bandar Baru Bangi, Kajang, Bandar Seri Putra, Nilai, Putrajaya dengan tempahan minima sebanyak 100 pcs.

Hubungi kami di 011-37512636 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
Anda boleh SMS/WhatAps/WeChat atau call, pilih mana yang anda selesa.

Terima kasih

Pengurus Aleya Frozen Enterprise,
Puan Bee

No comments: